Adults

La Biblioteca de Moià ofereix tres clubs de lectura d’adults: un de novel·la un altre dedicat al teatre i n’hem incoporat també un d’òpera.

En primer lloc, hi ha el club de lectura de novel·la, tot i que esporàdicament s’alterna amb altres gèneres literaris com la poesia o contes. La tertúlia sol ser el darrer dilluns de cada mes i està dinamitzada per Marian Baqués, o bé per experts en l’autor o tema que es treballa. De tant, en tant, es convida l’autor d’algun dels llibres, per tal de tenir una experiència més enriquidora, directa i entenedora de l’obra.

Des del 2017, es programa el club “Llegir teatre” dedicat exclusivament a aquest gènere literari. Les trobades són un cop per trimestre. Les tertúlies les dinamitza Elvira Permanyer; i habitualment, un cop comentada l’obra a la biblioteca, es va al Teatre Nacional a veure la funció.

Per últim, també tenim “Llegir òpera”. Aquest primer curs només es treballaran 2 òperes. Primer farem una conferència-audició a la biblioteca amb Albert Ferrer, historiador de l’art i musicògraf. Després anirem al Kursaal de Manresa a veure l’espectacle. Aquesta iniciativa es realitza amb col·laboració de la FOC i Joventuts musicals.