Guanyadors “No perdis el tren”

Guanyadors “No perdis el tren”

Com Cada any les biblioteques acreditades com a Punts d’Informació Turística, com la nostra, han organitzat el concurs “No perdis el tren”.

A diferència dels anys anteriors, no es tractava d’un sortieg sinó d’un concurs de microrelats, que havien de continuar la frase: “Quan va arrencar el tren ja no hi havia marxa enrere”. Hi havia tres premis: pel millor microrelat, pel més original i pel més votat a facebook. Els guanyadors han estat els següents:

 

– CATEGORIA A: Microrelat més ben escrit. Guanyador d’1 Interrail Global Pass continu de 22 dies.
Naixement
Quan va arrencar el tren ja no hi havia marxa enrere. Davant meu s’estenia un futur incert, i jo el mirava amb ulls de nen. Per fi podria volar, deixar-me enrere i retrobar-me a la següent estació. Les portes del tren m’hi havien tancat a dins, i jo mai m’havia sentit tan lliure.
Autor/a: Elah

 

– CATEGORIA B: Microrelat més original. Guanyador d’1 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes.
Oblidat
Era el nostre primer viatge en família, i ja havíem baixat les nostres maletes. De cop i volta, veiem el nostre fill mirant per la finestra del tren: ens l’havíem deixat a dins del vagó.
Autor/a: Leo Freitas

 

– CATEGORIA C: Microrelat més votat, amb un total de 115 M’agrada a la pàgina de Facebook No perdis el tren. Guanyador d’1 Interrail Global Pas Flexi de 5 dies en 15.
Futur incert
Ella em vigilava des de lluny sense dir-me res, i en acostar-me em va picar al cap carinyosament. Estava nerviosa, era hora d’esborrar el passat i per això havia volgut que jo l’acompanyés. Vaig miolar per tranquil·litzar-la i em vaig arraulir a la seva falda.
Autor/a: Alex Bru