Novetat: “50 escapades en família a indrets naturals a prop de Barcelona”

Novetat: “50 escapades en família a indrets naturals a prop de Barcelona”

50escapades50 escapades en família a indrets naturals a prop de Barcelona de Josep Mauri Portolès

Valls: Cossetània, 2019

L’autor d’aquesta guia, Josep Maurí Portolès, és aficionat a caminar i descobrir indrets d’interès natural i paisatgístic. És autor de mitja dotzena de llibres més d’excursionisme per Catalunya.

En aquest llibre hi trobareu 50 escapades familiars a la natura, indrets interessants per les seves característiques naturals i paisatgístiques, i que es troben a la província de Barcelona. Són excursions fàcils, que no demanen un gran esforç físic, i no tenen dificultat a l’hora d’orientar-se o d’accedir-hi. Els paisatges que es proposen són d’allò més variats: des de salts d’aigua a zones humides, o boscos frondosos.

De cada escapada que es proposa se’n fa una breu descripció del paratge que es visitarà, una fitxa tècnica acurada on s’indica també com s’hi pot accedir tant amb cotxe com en transport públic, una descripció de l’itinerari a peu i un últim apartat anomenat “Pels voltants”, on es dona informació extra per si es vol visitar les poblacions dels veïnes que tinguin interès turístic.

Així doncs, ara que la primavera ja vol treure el nas, aquestes 50 escapades són ideals per a descobrir racons de la d’indubtable bellesa on la natura hi és ben present.

Recomanat al Prestatge Virtual de Turisme de la BibliotecaVirtual.