Novetat: “Cerdeña de norte a sur”

Novetat: “Cerdeña de norte a sur”

Maquetación 1Cerdeña de norte a sur: 45 excursiones y ascensiones de Víctor Riverola i Alice Sanna

Madrid: Desnivel, 2018

Sardenya és un destí de vacances desitjat i proper. I si hi podeu anar fora de temporada, recórrer els racons i senders de l’illa a peu, aquesta guia que us recomanem, us farà aquesta tasca molt més agradable i senzilla.

Els autors del llibre són Víctor Riverola, escriptor, apassionat dels viatges i propietari de la productora Matterfilm, i Alice Sanna, originaria de Sassari, Sardenya, es dedica al món dels cavalls, la muntanya i ara també, a l’escriptura. Ambdós, primer de tot, defineixen el caràcter sard com a hospitalari, i adverteixen que a l’hora de fer la rutes que descriuen cal passar possiblement per propietats privades, i millor informar sempre al propietari i respectar l’entorn.

Després d’una introducció històrica i consells pràctics, es passen a ressenyar 45 rutes per l’illa, de diferents nivells de dificultat, i tant de la zona de la costa com de l’interior. Al final hi ha un apunt sobre la gastronomia de Sardenya, i recomanacions per aquells que els agrada l’escalada i l’esquí.

En definitiva, si teniu pensat viatjar a Sardenya i conèixer-la pas a pas, passeu per la biblioteca a buscar Cerdeña de norte a sur: 45 excursiones y ascenciones.

Recomanat al Prestatge Virtual de Turisme de la Biblioteca Virtual.

Més informació a:

Senders de Sardenya

Turisme de Sardenya