‘Quan el Nadal era un conte’

‘Quan el Nadal era un conte’

El dijous 28 de desembre a la biblioteca a les 18h de la tarda comptarem amb la presència de la rondallaire Sandra Rossi i la seva sessió de contes ‘Quan el Nadal era un conte’.

Jo vaig néixer a l’Argentina, un país situat a l’altra banda de l’oceà. I a l’hemisferi sud. Això vol dir que, quan aquí és hivern, allà és estiu. Imagineu-vos, doncs: per Nadal, quan ens posem l’abric i la bufanda, allà es banyen a la piscina… Però el meu avi no havia nascut a l’Argentina, ell era català i cada Nadal m’explicava algun conte d’aquells en què feia fred i nevava. Jo seia al seu costat embadalida. Com m’agradaven, aquells contes! I un dia de desembre, quan jo tenia 7 anys, el carter va portar al meu avi un paquet que venia de Barcelona. Quan el vam obrir… Oh, quina sorpresa! Jo mai havia vist una cosa com aquella! I l’avi, aleshores, cargolant-se de riure, em va explicar la història d’allò que hi havia dins la capseta…

A partir de 3 anys.

Fanalets