Recomanació cinema: “Dilili en París”

Recomanació cinema: “Dilili en París”

dililiDilili en París

Valladolid: Divisa Home Video, 2019

Dilili a París ens presenta a la petita Dilili, una nena de Nova Caledònia, que investiga una sèrie de misterioses desaparicions de noies joves en companyia d’Orel, un jove repartidor que recorre els carrers de la ciutat amb una bicicleta. La Dilili i el seu nou amic aniran d’aventura en aventura recorrent els llocs i monuments més emblemàtics de la ciutat de Paris de la Belle Époque, i coneixent a homes i dones extraordinàries (artistes, intèrprets, músics, científics, etc.) que els ajudaran a confrontar a les forces del mal que habiten en les ombres.

Després de Kirikú y la bruja (Kirikou et la sorcière, 1998), Príncipes y princesas (Princes et Princesses, 2000), Azur y Asmar (Azur et Asmar, 2006) o Los cuentos de la noche (Les contes de la nuit, 2011), el mestre de l’animació francès, Michel Ocelot, torna amb una bellíssima història per a tota la família sobre una valenta heroïna que s’enfronta a grans aventures.

Dilili en París (Dilili à Paris, 2018), és una pel·lícula d’animació plena de màgia per a tota la família, que va guanyar el Premi Cesar com a Millor Pel·lícula d’Animació 2018.

Recomanada a la BibliotecaVirtual.