Recomanació: “Formatges dels Pirineus: els 50 millors”

Recomanació: “Formatges dels Pirineus: els 50 millors”

fdelspirineusFormatges dels Pirineus: els 50 millors de Laia Pont Diez, Natàlia Nicolau Villellas i Ferran Castrillo

Valls: Cossetània, 2017

Qualsevol moment de l’any es bo per anar-hi, fer una escapada als Pirineus per gaudir dels magnífics paisatges i els indubtables plaers gastronòmics que ens ofereix.

Tant si la vostra destinació es troba al nord com al sud de la frontera, cap al Cantàbric o la Mediterrània, en aquest llibre trobareu no una, sinó cinquanta recomanacions de llocs on anar pel simple gust de tastar els millors formatges de cabra, ovella o vaca. Uns productes històrics, amb receptes perfectes i aromes rústiques que han passat de generació en generació. Uns formatges que no trobareu al supermercat i que no oblidareu.

Les autores de la tria i del llibre son Enginyeres Tècniques Agrícoles, especialistes en la recerca i innovació dels sector formatger, amants i coneixedores dels producte i viatgeres incansables a la cerca de l’excel·lència. En els seus viatges de descoberta han parlat amb un gran nombre de pastors, formatgers, ovelles, cabres i vaques. Així han fet la selecció d’uns formatges amb una història molt especial i un gust a l’alçada.
Bon viatge i bon profit.

Recomanat a la BibliotecaVirtual per Bib. Barri de Montserrat. Torelló.