Novetat: “Guía para viajar solo”

Novetat: “Guía para viajar solo”

portada_guia-para-viajar-solo_aa-vv_201802271842Guía para viajar solo

Barcelona: Geoplaneta, 2018

Ha arribat l’hora de fer vacances, vols fer un viatge i no coincideixes ni amb amics ni familiars? No passa res,  en aquest llibre Guía para viajar solo, trobaràs l’empenta necessària per fer les maletes i marxar tot sol.

El llibre està dividit en diversos apartats. Primer de tot indica com aventurar-se a viatjar sol, es pot començar fent escapades pel propi país, per anar agafant confiança, per exemple. Tot seguit passa a donar consells del què cal tenir en compte abans de marxar i com organitzar-se un cop s’arriba al destí o bé s’està en ruta. També fa una menció especial a les dones que viatgen soles.  Finalment, proposa deu destins ideals per fer sol, segons si les preferències són el menjar, la cultura, la vida nocturna…

A les últimes pàgines hi ha un recull de recursos, com són apps per viatjar segurs, webs de reserves d’albergs i hotels, allotjaments gratis… que també són molt útils.

Un molt bon llibre, ple d’idees, consells, recursos i sentit comú que us ajudarà preparar l’equipatge i marxar sols en busca de nous destins.

També hi ha un parell de blogs, que han servit d’inspiració per escriure la guia i que us poden servir:

Recomanat per l’Imma Bover al prestatge de turisme de la Biblioteca Virtual.