Novetat: “Maternidad a flor de piel”

Novetat: “Maternidad a flor de piel”

maternidadMaternidad a flor de piel: la gran aventura de tu vida de Míriam Tirado i Torras

Barcelona: Grijalbo, 2018

Míriam Tirado és consultora de criança i mare de dues nenes. Periodista de professió, va treballar 14 anys als Serveis Informatius de Catalunya Radio, a RTVE, Flaix FM i en algunes revistes. Especialitzada en l’etapa de 0 a 6 anys, fa xerrades sobre temes que preocupen a les famílies: rabietes, gelosia, límits, lactància, control d’esfínters, son infantil i alimentació així com també sobre la gestió d’emocions i la sexualitat en la maternitat/paternitat.

En Maternidad a flor de piel, Miriam Tirado, mitjançant la seva experiència com a mare, desgrana una a una totes les inquietuds que pot ocasionar la maternitat fins els 6 anys del nen/a.

Ordenat per capítols i sempre acompanyat de contes que descriuen situacions reals, ens explica el procés personal de prendre la decisió de ser pares, l’embaràs, el part, el postpart i la lactància així com també ens parla dels primers anys del nen i de tots els dubtes que poden sorgir en les diferents etapes de creixement. Tot un treball sobre la maternitat enfocat des de l’acompanyament i la gestió d’emocions en una etapa plena de canvis.

Un llibre personal i proper, enfocat a descriure i resoldre dubtes sobre aquelles situacions que viuen els pares primerencs i que provoquen neguit per la desconeixença.

Més informació:

Recomanat a la Biblioteca Virtual.