Recomanació: “Excursions a peu pel Montsant”

Recomanació: “Excursions a peu pel Montsant”

MontsantCabreExcursions a peu pel Montsant d’Antoni Cabré Puig

Valls: Cossetània, 2017

Aquest llibre està escrit per Antoni Cabré Puig, qui des de ben jove ja es va iniciar en el muntanyisme. Amb l’editorial Cossetània ha publicat altres títols dedicats al Montsant, i també a les zones de Siurana, la Costa Daura o les Terres de l’Ebre… Gran coneixedor del territori ha col·laborat en l’elaboració de nous mapes de les muntanyes de Tarragona.

Aquesta guia de butxaca és ideal per portar a la motxilla i fer ruta. Primer de tot hi ha una descripció força acurada de la zona del Montsant, amb els seus cims i cingleres. Fa especial esment a la Cartoixa d’Escaladei, així com una llista exhaustiva, amb una petita descripció inclosa, de les nombroses ermites de la zona. Tos seguit presenta 15 itineraris molt ben detallats, pel que fa a la descripció del recorregut, i durada del mateix, i també inclou un mapa, el desnivell i la dificultat que representa.

Així doncs, ja ho sabeu, si voleu descobrir una zona un xic feréstega amb paisatges rocosos i alguna ruta on grimpar, i amb racons plens d’encant, no deixeu de visitar el Parc Natural del Montsant.

 

Més informació:

Turisme del Priorat

Serra del Montsant. Parc Natural

Recomanat al Prestatge de Turisme de la Biblioteca Virtual.