Recomanació: “Trekking: rutas épicas de travesía de montaña en el mundo”

Recomanació: “Trekking: rutas épicas de travesía de montaña en el mundo”

Els tres autors d’aquest llibre, l’alpinista Billi Bierling, el corredor d’ultramaratons Damian Hall i l’escriptor Dave Costello són alhora periodistes i apassionats de la muntanya. Per a realitzar el llibre han comptat amb el prestigiós fotògraf de viatges Alex Treadway .

Primer de tot cal remarcar el subtítol del llibre Rutas épicas de travesía de montaña en el mundo, que indica que les rutes descrites són mítiques i amb cert grau de dificultat: des de senders de costa fins a cims nevats, des de glaceres fins a selves,… i que engloba les travesses més emblemàtiques de la Terra. El llibre està dividit segons diverses zones geogràfiques, que tant poden fer referència a serralades concretes com els Pirineus, les Dolomites i l’Himàlaia, com a continents gairebé sencers, Amèrica de Sud o Àsia Meridional. De cada regió primer de tot es presenta un mapa per situar visualment les rutes, es fa una introducció i tot seguit es passa a la descripció del recorregut sense concretar-lo etapa per etapa, sinó destacant-ne les característiques principals i els trets diferencials.

Val a dir que la composició del llibre, on les fotografies són increïbles, el converteix en un llibre de capçalera imprescindible pels amants del senderisme i les travesses de muntanya.

trekking

Recomanat al Prestatge de Turisme de la Biblioteca Virtual