Novetat novel·la: “En nom del fill”

Novetat novel·la: “En nom del fill”

donnaleonEn nom del fill de Donna Leon

Barcelona, Edicions 62, 2019

Reserva’l a la biblioteca

Enllaç a l’eBiblio (en castellà)

En aquest nou llibre ens tornem a deixar acompanyar pel comissari Brunetti i el seu entorn venecià. Per als qui en gaudim ja fa anys, és com retrobar-se amb un vell amic de qui fa temps que no en saps res i que esperes amb ganes el moment de tenir-ne notícies de nou.

Com sempre, no ens decep. Guido Brunetti és una persona amable i educada, venecià de soca-rel d’origen humil i envoltat d’una família culta i aristocràtica, que l’acompanya i li dóna suport en el seu dia dia enfrontat a les misèries humanes: assassinats, robatoris, traïcions…

Amb la meravellosa Venècia de fons, tan ben dibuixada en tots els seus llibres (un plaer per a tots els amants d’aquesta magnífica ciutat); aquest nou cas del commissario  comença amb un favor que li demana el seu sogre: que investigui un amic seu relacionat amb el món de l’art, solter i homosexual, amb una gran fortuna sense hereus que ara vol adoptar un jove encantador d’uns quaranta anys amb fama d’agradar-li els diners i el poder. La sobtada mort de l’ancià precipita els esdeveniments…”

Recomanat a la BibliotecaVirtual