Novetat: “Rutes per gorges, barrancs i congostos”

Novetat: “Rutes per gorges, barrancs i congostos”

rutes-per-gorges-barrancs-i-congostos-txalaparta-eusRutes per gorges, barrancs i congostos de Roger Rovira

Bilbao: Sua Edizioak, 2021

L’autor d’aquest llibre, en Roger Rovira, treballa com a fotògraf freelance. Està especialment interessat en temes de natura, arqueologia i història, activitats esportives en el medi natural i formes de vida tradicionals vinculades a l’entorn. També col·labora en diversos mitjans editorials especialitzats en aquests àmbits.
En aquesta guia trobareu excursions preferentment circulars que recorren els engorjats tant per dins com per sobre. S’hi troben rutes curtes, de mitja jornada i de jornada completa. Són majoritàriament rutes fàcils, però també de moderades amb algun pas equipat, alguna grimpada fàcil o algun punt d’orientació complicada. La gran majoria són per fer a peu, però també n’hi ha on caldrà que us mulleu o inclús nedar, una per fer en caiac i una petita via ferrada.
De cada ruta en fa una descripció, també hi adjunta una fitxa tècnica amb descripció pràctica, tipus de recorregut, dificultat.. I un requadre amb informació destacable sobre aspectes rellevants que us podeu trobar durant el recorregut.

Recomanat a la BibliotecaVirtual.