Novetat: “Un país de novela”

Novetat: “Un país de novela”

paisnovelaUn país de novela: 15 destinos literarios de España de Pepo Paz Saz

Madrid: Anaya Touring, 2021

L’autor d’aquest llibre de viatges, en Pepo Paz Saz, és editor independent i fotoperiodista. Des de fa més d’una vintena d’anys, publica les seves cròniques de viatge al diari ‘El Mundo’ i a la revista ‘DeViajes’, entre d’altres. A la Xarxa de Biblioteques també hi podeu trobar 101 destinos de España sorprendentes o Viajar en tren por el Norte de España del mateix autor, entre altres guies.
Aquest llibre que us presentem avui, Un país de novela: 15 destinos literarios de España, és una invitació a viatjar per Espanya a través de de diferents novel·les. Per exemple, la ciutat de Barcelona l’emparella amb la novel·la Últimas tardes con Teresa de Juan Marsé, o la ciutat de Vigo amb Ojos de agua de Domingo Villar.
De cada destí, primer fa una breu introducció sobre l’escriptor o l’escriptora. Tot seguit descriu la relació d’aquests amb la ciutat on passa la novel·la i en fa un retrat de la mà dels seus protagonistes i/o escenes literàries. També hi ha una molt bona contextualització històrica i cada ruta va acompanyada de fotografies.
Així doncs, si us agrada viatjar i la literatura, aquestes rutes literàries us serviran d’inspiració tant per gaudir dels diferents indrets com descobrir-los a través dels ulls dels autors que els han descrit.

Recomanat al prestatge de turisme de la BibliotecaVirtual.