Novetat sèrie: “Big little lies”

Novetat sèrie: “Big little lies”

big_little_lies_tv_series-287661855-largeBig little lies

Madrid, Home Box Office, 2017

Big Little Lies és una mini-sèrie de televisió creada per David E.Kelley basada en el llibre del mateix títol de l’autora australiana Liane Moriarty. Els set capítols de la sèrie han estat realitzats pel canadenc Jean Marc Vallée, que ha dirigit pel·lícules com C.R.A.Z.Y, Cafe de Flore o Dallas Buyers Club .

Big Little Lies es va estrenar al mes de febrer a HBO i ha arrasat a la temporada de premis. Va guanyar 7 premis Emmy, inclosos el de millor mini-sèrie, actriu principal per Nicole Kidman, actriu secundària per Laura Dern i actor secundari per Alexander Skarsgård. Els mateixos premis que han guanyat als Globus d’Or i als Critic’s Choice Television Awards.

Big Little Lies parla d’un grup de dones privigiliades, que viuen vides de luxe i aparentment perfectes a Monterrey, un poble al Nord de Califòrnia, però que en realitat amaguen molts secrets.

Aquests secrets comencen a veure la llum amb l’arribada al poble i a l’escola local de la Jane i el seu fill Ziggy. Una mare soltera i sense feina, que busca una vida millor i que amaga un trauma del seu passat. Jane entra al cercle de la Celeste, una advocada que va deixar la seva exitosa carrera per criar els seus bessons, i la Madeline, casada amb un emprenedor de Silicon Valley, amb dues filles i amb una relació complicada amb el seu exmarit Nathan i l’Abigail, la filla adolescent que comparteixen.

La sèrie comença amb una acusació d’assetjament i acaba amb un terrible assassinat i al llarg dels set episodis es va resolent el misteri, que, en aquest cas, és només una excusa per aprofundir en les personalitats d’aquests personatges, sobretot dels femenins, ja que els masculins queden una mica desdibuixats.

Les tres dones estableixen uns llaços molt forts que les converteixen en aliades dins una comunitat en la qual res és el que sembla.

Veure el tràiler

Big little lies a Filmaffinity

Recomanat a la Biblioteca Virtual