Novetat: “Viajar por libre”

Novetat: “Viajar por libre”

viajarViajar por libre: 50 rutas en furgo por España de Pedro Madera

Barcelona: Geoplaneta, 2019

Reserva’l a la biblioteca

Enllaç a l’eBiblio

Després del confinament i d’aquesta llarga i complexa desescalada segurament el que ens ve més de gust és estar a l’exterior, marxar, viatjar, escampar la boira… Però aquest estiu voleu dir que podrem anar allà on vulguem? quines fronteres estaran obertes i quines tancades? Aquest llibre és la vostra SOLUCIÓ!

Et proposo una de les fórmules que darrerament incorpora més seguidors, especialment entre els joves, explorar el món conduint una furgoneta o autocaravana. Una experiència addictiva, amb la carretera com a territori d’aventures, en la qual la llibertat i la improvisació es converteixen en els desencadenants de viatges irrepetibles.

El tercer títol de la col·lecció Nómadas de GeoPlaneta, a càrrec del periodista i viatger Pedro Madera, és un excel·lent recurs per iniciar-te en aquesta genuïna forma de viatge i consumir els primers litres de combustible, amb una acurada selecció de rutes des de la Costa da Morte fins a les platges de Cadis, i del Valle del Jerte fins a la costa mediterrània.

A la part incial del llibre, les referències a les caravanes que es van fer servir per a la conquesta de l’Oest com a predecessores dels vehicles actuals o la història del doctor William Gordon Stables com el primer autocaravanista, ens ajuden a entendre tota la mística que acompanya aquesta modalitat de viatge. En aquest primer bloc també hi trobaràs consells pràctics, modalitats de vehicles o empreses per apuntar-te a la cultura càmper.

Seguidament, en forma de fitxes, Pedro Madera proposa cinquanta rutes per tota la geografia espanyola, amb informació sobre els principals punts d’interès, aquelles parades que no pots deixar de fer, curiositats, les àrees càmper i altres informacions a considerar abans de posar les mans a sobre del volant.

Recomanat a la BibliotecaVirtual