Novetat: “Destinos literarios”

Novetat: “Destinos literarios”

literarios destinosDestinos literarios de Sarah Baxter

Madrid: Anaya Touring, 2020

L’autora de Destinos literiarios, Sarah Baxter, és una amant dels viatges i la natura. Aquesta passió l’ha portat fins a països com Austràlia, Nova Zelanda, Estats Units… És autora de diverses guies i llibres de viatges.

Les il·lustracions, imperdibles i suggerents, del llibre, van a càrrec de Amy Grimes , que ha col·laborat amb Sarah Baxter en altres ocasions.

Destinos Literarios és un llibre que convida al lector a viatjar a través de la literatura. L’autora escull 25 grans destins literaris, on la ubicació és gairebé un personatge més. De cada destí en presenta el llibre i  un breu apunt, per passar a una descripció més extensa sobre el context històric, el paisatge, els protagonistes de la novel·la… I cada descripció va acompanyada de tres il·lustracions que apropen el lector a l’escenari o paisatge on transcorre la història.

Un llibre per llegir a poc a poc i a estones, de capítols curts però intensos tant per la informació que proporciona com per la riquesa de referències històriques i literàries. I de ben segur t’ajudarà a escollir el teu pròxim viatge acompanyat d’una bona novel·la.

Recomanat a la BibliotecaVirtual.